hola

Les obres de construcció de la nova seu de Mogoda Serveis ja han començat. La seu s’ubicarà a l’avinguda de Jacint Verdaguer 33, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera. L’Ajuntament ha adjudicat el projecte a l’empresa Izer Ingeniería y Economía SL per un import de 766.344,24 euros i un període d’execució de set mesos.

La nova seu de Mogoda Ser-veis és un edifici de nova construcció destinat a taller administratiu, que inclou oficines, vestuaris i aparcament. També s’executarà la urbanització interior de la parcel·la, executant un nou paviment i el tancament de la parcel·la. A la zona nord-oest del solar, entre l’edifici i l’aparcament públic colindant, s’instal·larà un sistema de rentat pels vehicles de neteja municipals. El nou edifici de planta baixa tindrà una superfície de 630 me-tres quadrats i permetrà la possible ampliació en un futur. La zona exterior tindrà una superfície de 2.642 metres quadrats que inclou espais per aparcament, rentat de vehicles, dipòsit de la Policia Local, magatzems, contenidors, zones de maniobra i zones verdes, entre d’altres. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que la nova seu “aproparà el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei i serà el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat”.

L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de 126.703,83 euros. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de totes les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria.


Foto: La seu de Mogoda Serveis es construeix a l'avinguda de Jacint Verdaguer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]