hola

L ’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre a tota la població del municipi la possibilitat d’adquirir la targeta T-10 reduïda de la línia de bus urbà. Des d’aquest dijous 1 de setembre i fins a final d’any, aquest benefici que inclou la reducció del 50% del preu de la targeta de deu viatges i que s’aplica habitualment a la gent gran, als joves d’entre 17 i 23 anys i a les persones amb mobilitat reduïda s’amplia a totes les persones empadronades a Santa Perpètua. El preu del bitllet senzill continua a l’import habitual de 2,40 euros, mentre que amb la possibilitat d’adquirir la T-10 reduïda el preu de dels 10 viatges es rebaixa de 9,10 euros (targeta S1) a 4,55 euros. Aquests títols es poden adquirir als estancs del municipi fins al 31 de desembre i tenen validesa fins al 15 de gener.

Aquest 1 de setembre també han entrat en vigor els nous abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància de Renfe, anunciats per l’Estat al juliol. Els títols es poden aconseguir a l’app de Rodalies i a les taquilles i les màquines d’autovenda de les estacions. Per adquirir els abonaments gratuïts, cal dipositar una fiança de deu euros en els serveis de Rodalies i de 20 euros a la Mitja Distància. Aquest import es retornarà si s’han realitzat com a mínim 16 desplaçaments durant la gratuïtat.

D’altra banda, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) també ha implantat la reducció temporal fins a final d’any de les seves tarifes del transport públic, amb una reducció del preu dels principals títols integrats.


Foto: El bus urbà a la parada de la rotonda del Miró / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]