hola

L ’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre a tota la població del municipi la possibilitat d’adquirir la targeta T-10 reduïda de la línia de bus urbà. Des d’aquest dijous 1 de setembre i fins a final d’any, aquest benefici que inclou la reducció del 50% del preu de la targeta de deu viatges i que s’aplica habitualment a la gent gran, als joves d’entre 17 i 23 anys i a les persones amb mobilitat reduïda s’amplia a totes les persones empadronades a Santa Perpètua. El preu del bitllet senzill continua a l’import habitual de 2,40 euros, mentre que amb la possibilitat d’adquirir la T-10 reduïda el preu de dels 10 viatges es rebaixa de 9,10 euros (targeta S1) a 4,55 euros. Aquests títols es poden adquirir als estancs del municipi fins al 31 de desembre i tenen validesa fins al 15 de gener.

Aquest 1 de setembre també han entrat en vigor els nous abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància de Renfe, anunciats per l’Estat al juliol. Els títols es poden aconseguir a l’app de Rodalies i a les taquilles i les màquines d’autovenda de les estacions. Per adquirir els abonaments gratuïts, cal dipositar una fiança de deu euros en els serveis de Rodalies i de 20 euros a la Mitja Distància. Aquest import es retornarà si s’han realitzat com a mínim 16 desplaçaments durant la gratuïtat.

D’altra banda, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) també ha implantat la reducció temporal fins a final d’any de les seves tarifes del transport públic, amb una reducció del preu dels principals títols integrats.


Foto: El bus urbà a la parada de la rotonda del Miró / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]