hola

La ciutadania de Santa Perpètua comptarà amb dos nous espais per al gaudi que són el que fins ara havia estat el parc amb arbrat i la zona esportiva de l’escola Els Aigüerols i l’espai que queda des d’aquest edifici fins al carrer de Pablo Picasso.

La pista esportiva i el parc s’obrirà en les properes setmanes i en el mateix horari que l’edifici on s’ubicarà l’Escola d’Adults Can Folguera, el Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat i el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de l’Ajuntament.

El regidor d’Educació, Pere García, ha avançat que aquesta primera zona “s’obrirà al mateix temps que els nous usos de l’edifici Els Aigüerols i en horari des del matí i fins a la nit”. La data d’obertura del camp esportiu i del petit parc que havien format part del pati de l’escola “es preveu per l’octubre, tot i que, si es pot, la zona quedarà oberta al mes de setembre”, segons ha anunciat García.

Per a una segona fase restarà l’espai triangular entre l’edifici Els Aigüerols i el carrer de Pablo Picasso. En aquesta zona l’Ajuntament redactarà un projecte on s’estudiaran diverses alternatives de parc públic amb zona de jocs infantil o bé de pista de bàsquet i de patinatge. Els tècnics municipals estudiaran diversos usos i dissenys. Pere García ha avançat que aquesta zona, de moment, restarà tancada degut al mal estat del terra que podria provocar caigudes.


Foto: Visita institucional a la zona exterior de l'antic edifici d'Els Aigüerols / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]