hola

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) continua amb l’aposta per la mobilitat sostenible i la transició energètica a través de la continuïtat de dos projectes subvencionats per la Diputació de Barcelona. El projecte Living Lab de la Mobilitat sostenible als polígons de la Riera de Caldes 2022-2023 pretén millorar la mobilitat tant de les persones com de mercaderies als Polígons d’Activitats Econòmiques (PAE) de la zona i fomentar un model de mobilitat més sostenible. Els sis ajuntaments de l’Eix han acordat crear una imatge de marca comuna als PAE de la Riera de Caldes i realitzar un disseny de la xarxa d’itineraris segurs d’accés a peu i en bicicleta connectant els polígons i els nuclis urbans. Aquest projecte, que s’emmarca en el Pla Estratègic de la Riera de Caldes 2018-2024, compta amb un pressupost de 45.375 euros i ha rebut una subvenció de 27.225 euros per part del Pla de concertació de la Diputació de Barcelona.

El projecte Living Lab de la Mobilitat sostenible ha permès fer un estudi exhaustiu sobre la mobilitat als polígons del territori i apuntar un conjunt de propostes de millora, així mateix s’ha formulat una proposta per millorar la senyalització interurbana.

D’altra banda, el projecte Living Lab de la Transició energètica als polígons de la Riera de Caldes 2022-2023 “pretén produir un canvi cultural en el disseny de les polítiques energètiques en clau de sostenibilitat, perquè tant l’administració pública com l’empresa privada, siguin el veritable motor del canvi de model energètic, per tal d’impulsar la transició cap a una economia baixa en emissions i energèticament eficient”, segons ha destacat el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, que ha afegit que "aquest programa és una mostra més de l'estratègia cap a una sobirania energètica". L’actuació, que s’emmarca en el Pla Estratègic de la Riera de Caldes 2018 - 2024, compta amb un pressupost de 100.311,43 euros i ha rebut una subvenció de 60.186,86 euros de la Diputació de Barcelona.

 

Foto: Reunió de l'Executiva de l'AMERC / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]