hola

El projecte de reurbanització del carrer de Sant Antoni i de l’arranjament del carrer de la Creueta crearà voreres accessibles per generar recorreguts segurs pels vianants i, alhora, reordenarà l’aparcament a la zona que permetrà guanyar 25 noves places d’estacionament per a cotxes i tres per a motocicletes.

L’actuació preveu condicionar una part de la zona verda del carrer de la Creueta com a estacionament en superfície, amb un àmbit de 4.329,88m2, que tindrà un paviment mixt, permeable, amb rampes d’accés i sortida des del carrer de la Creueta. El projecte, aprovat per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua, té un pressupost de 504.981,53 euros.

Amb aquesta nova actuació, que forma part del Pla d’inversions, el carrer de sant Antoni disposarà de 31 places per a cotxes i cinc per a motos i el carrer de la Creueta en tindrà dues per a motocicletes i 71 places per a turismes, de les quals 23 corresponen a la nova zona d’aparcament. L’Ajuntament també preveu reforçar l’enllumenat del nou aparcament amb la instal·lació de nous punts de llum.

L’actuació proposada vol reordenar l’actual espai, executant voreres funcionals i accessibles on actualment no n’hi ha i també ampliant l’adjacent a la façana al carrer de Sant Antoni.L’actuació també proposa millorar els escocells de l’arbrat viari existent al carrer de la Creueta i instal·lar un col·lector de sanejament al carrer de Sant Antoni, on actualment no n’hi ha.

 

Foto: La nova actuació forma part del Pla d’inversions / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]