hola

El Síndic de Greuges ha avalat l’actuació de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en relació a la reclamació de Jorge Fernández i ha notificat al Consistori perpetuenc que tanca la seva actuació.

“Us faig saber que dono per tancades aquestes actuacions en la confiança que des de la vostra administració es continuarà vetllant perquè les persones que participen a l’Acampada llibertat comptin amb les condicions que els permetin exercir els drets de reunió, manifestatció i llibertat d’expressió sense posar en perill la seva salut a causa de les elevades temperatures”, dictamina el Síndic de Greuges en el seu escrit. Jorge Fernández, que acampa en la plaça de la Vila des del 6 de juny, es queixava, segons la petició d’informació del Síndic a l’Ajuntament, d’un tall d’aigua de la font de la plaça i de la retirada del tendal per part de la Policia Local.

A aquesta petició d’informació del Síndic de Greuges, l’Ajuntament de Santa Perpètua va enviar un informe on detallava totes les actuacions dutes a terme i la seva motivació. Així, el Consistori argumentava amb un informe que la font havia estat manipulada i que va restablir el seu servei quan es va tenir coneixement d’aquesta anomalia.

Pel que fa al tendal exposava que l’Acampada es duu a terme a sota d’una pèrgola i que el Consistori havia tret un element de grans dimensions que degradava aquest espai comú però que se li ha permès deixar un tendall per les altes temperatures.


Foto: El Síndic ha avalat l'actuació de l'Ajuntament davant una reclamació de l'acampat Jorge Fernández / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]