hola

La Regidoria d’Habitatge ha obert avui un procés de participació a la plataforma virtual per recollir les preocupacions de la ciutadania en matèria d’habitatge.

L’acció s’emmarca en la diagnosi del Pla local d’Habitatge, que l’Ajuntament està realitzant amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Aquest Pla és un instrument de planificació i programació de les polítiques municipals en matèria d’habitatge dins de les competències municipals. “Volem detectar les preocupacions i aquelles problemàtiques que la ciutadania de Santa Perpètua considera que existeixen al municipi”, ha explicat el regidor d’Habitatge, Sergi Hernández.

Juntament amb l’enquesta, es pot consultar el document amb la Fase 1 de la redacció del Pla local d’Habitatge, que inclou l’anàlisi i diagnòstic de la situació actual del parc d’habitatges del municipi. Aquest document es complementarà amb les aportacions i preocupacions que mostri la ciutadania, mitjançant aquest formulari, segons ha explicat el regidor que ha afegit que un cop tancada la diagnosi, es definiran les línies d’actuació per tal de millorar cadascuna de les problemàtiques que es plantegin.

L’enquesta es podrà emplenar fins al 29 de juliol i presenta tot un seguit de problemàtiques que afecten al municipi en temes d’habitatge que la ciutadania pot valorar en funció de la rellevància que consideri. Així es pregunta per la diversitat del parc d’habitatges, l’estat de conservació, els problemes d’accessibilitat, els preus tant de lloguer com de compra, les situacions d’ocupació, els problemes d’emancipació i les accions prioritàries a desenvolupar per part de l’Ajuntament, entre d’altres.

L’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona estan elaborant el Pla Local d’Habitatge de Santa Perpètua. El document “és un recurs que ens dotarà d’una planificació estratègica a mitjà i llarg termini per determinar l’estat de tot el parc immobiliari de Santa Perpètua així com les necessitats socials per definir les diferents tipologies d’habitatge que es puguin desenvolupar en un futur”, segons ha explicat el regidor d’Habitatge. Hernández ha detallat que el Pla afrontarà grans reptes que van des de com s’executen les rehabilitacions de barris fins a on es mobilitza els habitatges buits dels grans tenidors. El Pla té un cost de 32.500 euros, dels quals la Diputació de Barcelona aporta 26.000 i l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, 6.500 euros.


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]