hola

La perpetuenca Judith Cabrera ha estat un dels 400 estudiants seleccionats de tot l’Estat per estudiar el proper any primer de batxillerat a Canadà gràcies a l’obtenció d’una beca Amancio Ortega. Aquesta jove de 16 anys és alumna de l’Institut Rovira-Forns i ha guanyat la beca gràcies als seus mèrits acadèmics a l’ESO i després de superar diverses proves, una d’anglès i una entrevista personal.

La Beca Amancio Ortega ofereix als becats un curs complert a un centre educatiu a Canadà o EUA convivint amb una família amfitriona. Judith Cabrera viatjarà al setembre a Ontario per cursar primer de Batxillerat. Ara, està participant a diverses sessions de preparació amb altres becats.

Des de que va començar l’ESO, la Judith Cabrera va mostrar interès per poder estudiar a l’estranger en algun moment de la seva etapa educativa i es va informar de les diferents maneres de fer-ho. «L’opció de ser becada era la única que em podia permetre fer-ho i he treballat per aconseguir-ho», ha explicat aquesta jove del barri de Can Folguera.

Segons ha manifestat el procés de selecció per obtenir la beca Amancio Ortega va ser dur perquè hi havia uns deu mil candidats de tot l'Estat. Aquesta jove ha expressat que va sentir molts nervis fins que finalment va veure el seu nom a la llista de becats.

Judith Cabrera espera que la experiència li aporti «coneixement i l’experiència de viure en una cultura nova i diferent que em faci madurar i créixer com a persona».

Amb una nota mitjana d’excel·lent a ESO, aquesta veïna de Santa Perpètua, marxarà al setembre a Canadà a estudiar primer de Batxillerat gràcies a una beca Amancio Ortega. Encara no ha decidit què estudiar però ha mostrat el seu interès per la branca de la salut i, especialment, la salut mental.


Foto: Judith Cabrera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]