hola

Un grup d’alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Sagrada Família ha desenvolupat una aplicació mòbil amb el nom CIUDADANÍA adreçada a persones nouvingudes al municipi.

L’activitat s’emmarca en el Servei Comunitari del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) del Servei d’Educació i s’ha treballat conjuntament amb la Regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament. És una iniciativa que va començar el curs passat amb l’alumnat de l’Institut Estela Ibèrica, ja que van crear amb èxit el primer prototip de l’aplicació en català.

L’app es dirigeix a persones provinents de països castellanoparlants i el Daniel, un dels escolars que l’ha desenvolupat, ha explicat que l’objectiu és “ajudar a les persones que encara no entenen del tot el català i facilitar la informació de Santa Perpètua en diferents àmbits com la sanitat i l’educació, per exemple”. En l’aplicació les persones usuàries trobaran els principals llocs d’interès, com l’Oficina d’Atenció al Ciutadà; els centres sanitaris, els centres de formació, els punts d’acollida, els espais culturals, etc. Segons informa la coordinació del Col·legi Sagrada Família el procés de l’app CIUDADANÍA “els nois i noies han pogut posar en pràctica tots els coneixements de programació assolits durant el curs escolar”.

L’alumnat ha detallat se’ls va donar el prototip i ells van haver d’afegir contingut i traduir-ho al castellà. Els representants han afirmat que hi ha intenció que tingui una continuïtat. El grup d’escolars va presentar l’app als participants de l’última formació del Mòdul C. durant la cloenda. L’app es pot descarregar a través de Google Play.


Foto: L'alumnat va presentar l'aplicació a la cloenda del Mòdul C / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]