hola

Un concert de l'Orquestra de Cambra de Terrassa va suposar l'inici i el final de dos esdeveniments. Va donar el tret inicial al festival d'arts Moguda escènica, organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua i va ser el colofó final al programa de celebració dels 30 anys de l'Escola Barcanova.

L'actuació va tenir lloc al pati del Castell de Can Taió ahir 22 de juny. En aquest cas ha estat una col·laboració de l'Ajuntament amb la Fundació Barcanova com annexe al festival Moguda Escènica que es durà a terme en la resta d'activitats a l'amfiteatre del parc Central i de manera gratuïta.

Abans de l'actuació, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, la directora dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Maite Fons, i la directora de l'Escola Barcanova, Roser Ferré, van reivindicar el dret de qualsevol persona a tenir una formació adequada i personalitzada que li permeti crear-se un futur així com una educació inclusiva en totes les franges d'edat.

L'alcaldessa va destacar que "iniciatives socials com la de Barcanova són molt necessàries per a que a la nostra societat ningú es quedi enrere, per a que tothom tingui les mateixes oportunitats de desenvolupament personal i accés a la plena ciutadania, a tots els drets i a una vida digna".


Foto: El concert també va inaugurar la programació de Moguda Escènica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]