hola

El nou aparcament de Centre Vila, amb una capacitat per a 178 vehicles, entrarà en funcionament aquesta setmana, segons va informar l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, durant una visita que va realitzar aquest dimarts 21 de juny a les obres d'urbanització d'aquest nou espai. La nova zona d’estacionament està situada en l’antic camp de futbol delimitada pel carrer de València, l’avinguda de Santiga i el carrer de Mossèn Camil Rossell. L’Ajuntament va adjudicar els treballs a l’empresa Hercal Diggers SL per un import de 342.122,21 euros. L’execució d’aquestes obres està subvencionada pels Fons Next Generation de la Unió Europea en el marc del Programa d’ajudes a municipis per a la implementació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà.

L'entrada a l'aparcament és farà per la cantonada de l'avinguda de Santiga i el carrer de Camil Rosell, mentre que la sortida dels vehicles s'ha habilitat pel carrer de València.

L'alcaldessa va explicar que l'obra està pendent de petits detalls i confia que aquesta mateixa setmana s'obri el nou pàrquing que pretén "pacificar el trànsit" sobre tot en el nucli antic del municipi. Isabel Garcia va recordar que "cada vegada tenim més carrers de plataforma única on es suprimeixen places d'aparcament i la nostra intenció era compensar-les amb aquest nou espai que pretén satisfer la demanda de la nostra ciutadania".

La proximitat amb el Mercat Municipal també afavorirà l'activitat comercial, segons expressa l'alcaldessa que també recorda que el nou espai està a prop del barri de la Creueta.

L'aparcament disposa de 178 places, sis d'elles per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda i 22 de motocicletes. L'alcaldessa manifesta que l'actuació compensa les places que s'eliminen en el centre urbà amb la transformació de carrers en plataforma única en el marc d'execució del Pla de Mobilitat. També ha informat que la subvenció dels fons Next Generetion cobreix la inversió realitzada en aquest aparcament.


Foto: Una delegació municipal va visitar ahir les obres / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar
18 Abr 2024 09:22 - RedaccióAlumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua participen avui 18 d’abril [ ... ]

S’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents
17 Abr 2024 13:02 - RedaccióS’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha finalitzat les obres d’instal·lació [ ... ]

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]