hola

Els Aigüerols va celebrar divendres 17 de juny la seva darrera Nit d’Escola. L’AFA juntament amb el centre van organitzar una tarda-nit especial amb jocs inflables d’aigua, un concert del grup d’animació infantil local La Belluga i un sopar de germanor. A més, l’alumnat va poder-se fotografiar gràcies a una màquina instantània que es va instal·lar al pati del centre.

Famílies d’alumnat actual i passat van assistir a la festa que va esdevenir un comiat a tretze anys d’Escola Els Aigüerols a l’edifici de serveis educatius, ubicat al carrer de Garcia Nieto. El proper any el centre es fusiona amb l’Institut-Escola Santiga i l’actual edifici passarà a ser l’escola d’adults del municipi.

A la festa de comiat va assistir també la directora que va veure néixer l’escola, Dora Martínez i l’AFA va reconèixer la tasca del professorat, personal no docent i ambdues direccions del centre, l’antiga i l’actual.

L’Escola Els Aigüerols va néixer el curs 2009-2010 amb el compromís de la Generalitat de construcció d’un edifici a l’antic camp de futbol, a l’avinguda de Santiga. Durant aquests anys, la comunitat educativa d’Els Aigüerols s’ha caracteritzat per la seva reivindicació en defensa de la continuïtat del projecte educatiu i la construcció de l’edifici.

El president de l’AFA, José María Villaescusa, va expressar que la darrera Nit d’Escola era només un comiat a el nom d’Els Aigüerols perquè la comunitat educativa continua i s’amplia el proper any malgrat tot va voler destacar l’emotivitat de la festa. Villaescusa va voler posar en valor la lluita i reivindicació de la comunitat educativa d’Els Aigüerols durant tretze anys així com la seva capacitat d’adaptació a les diferents situacions sobrevingudes. El president de l’AFA va mostrar-se optimista amb la fusió amb l’Institut Escola Santiga.

Per la seva part, el director d’Els Aigüerols i director el proper curs de l’Institut Escola Santiga, Robert Compta, manifestava que després de dos anys sense celebrar la Nit d’Escola tornava a fer-se per acomiadar ara un edifici. Tot i això, Compta expressava que no és el final d’Els Aigüerols perquè el proper curs «la família s’amplia».


Foto: La Belluga va oferir un concert al pati de l'escola / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]