hola

El Punt Jove de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha programat per aquesta tarda una xerrada sobre Estudiar a l’estranger que es podrà seguir a través d’un directe des del seu compte d’Instagram @puntjove. La sessió començarà a les 17.30 hores i anirà a càrrec de l’associació Obre’t’Ebre.

Es tracta d’una xerrada informativa que es dirigeix a joves de Santa Perpètua. El Punt Jove ofereix aquesta xerrada a través de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ). La xerrada “pot ser un recurs molt interessant per als joves de Santa Perpètua que vulguin informar-se sobre treballar a l’estranger”, afirma el regidor de Joventut de l’Ajuntament, Marçal Solà. A través d’aquesta xerrada es vol oferir una visió sobre les diferents oportunitats i programes que hi ha per estudiar a l’estranger; motivar i fomentar els estudis a l’estranger i descriure els programes d’educació formal que s’ofereixen.

Obre’t’Ebre explicarà quines són les agències que gestionen aquests estudis, com es poden convalidar estudis secundaris i altres qüestions sobre el batxillerat internacional o cicles formatius i beques. Està previst que la xerrada a l’Instagram @puntjove duri uns 45 minuts i després hi haurà torn de preguntes.

L'informador juvenil de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Nil Altayó, ha destacat que aquesta xerrada posarà llum a totes les possibilitats d'estudiar ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, intercanvis o estudis universitaris. Altayó ha destacat que l'associació Obre't'Ebre es dedica a mobilitat internacional laboral i d'estudis.

Per assistir a la xerrada només caldrà connectar-se a les 17.30 h al canal d'instagram @puntjove. Nil Altayó ha insistit que després de la xerrada s'obrirà un torn de preguntes entre els assitents.


Foto: El Punt Jove organitza l'activitat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]