hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua i la cooperativa Som Mobilitat han signat un nou conveni que dona continuïtat al signat al novembre de 2018 per facilitar l'accés a la ciutadania perpetuenca d'un vehicle elèctric compartit.

Aquesta modalitat de transport va calant entre la ciutadania gràcies a projectes com el de Santa Perpètua, segons ha afirmat Som Mobilitat.

El conveni inclou la possibilitat que la ciutadania que vulgui pugui utilitzar en vehicle elèctric, un Renault Zoe, amb 15 hores gratuïtes. Les persones que estiguin interessades s'han de posar en contacte amb la Regidoria de Desenvolupament Local. Des de novembre de 2018 aquest vehicle ha estat a disposició a l'aparcament de Desenvolupament Local, però ara i gràcies al desplegament de la xarxa pública d'estacions de càrrega elèctrica que està fent l'Ajuntament de Santa Perpètua, estarà a la zona de recàrrega del Mercat Municipal.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, anima la ciutadania a prendre part del projecte ja que considera que aquest model és "absolutament transcendental per canviar el paradigma del mobilitat". Hernández ha valorat molt positivament el projecte amb Som Mobilitat i ha anunciat que ara el vehicle compartit elèctric estarà ubicat a la zona de recàrrega elèctrica del Mercat Municipal amb la intenció d'apropar-lo més a la ciutadania.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha anunciat que el conveni també inclou un segon vehicle compartit quan es posi en marxa l'estació de la R8. El coordinador de la cooperativa Som Mobilitat, Arnau Vilardell, ha destacat que la cooperativa i el projecte perpetuenc han superat la pandèmia i considera "fantàstic que tingui continuïtat".

Vilardell ha explicat que és necessari electrificar els carrers per possibilitar aquest canvi cap a la mobilitat elèctrica, però ha puntualitzat que cada vegada hi ha més persones que s'estan acostumant a compartir vehicle.

La cooperativa Som Mobilitat disposa actualment de 35 aparcament a diverses ciutats amb vehicle elèctric compartit. El coordinador de la cooperativa ha afirmat que està creixent més.


Foto: Un moment de la signatura / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]