hola

Un total de 230 persones han participat en el qüestionari online sobre hàbits de mobilitat al municipi que ajudarà a la confecció de la diagnosi del Pla de Mobilitat de Santa Perpètua de Mogoda. Ara, a finals d'aquest mes de gener, i durant quinze dies es portaran a terme enquestes a peu de carrer per continuar recollint dades sobre els hàbits personals en relació als desplaçaments, al tipus de vehicle que s'utilitza, les preferències i les problemàtiques pel que fa a la mobilitat.

La regidora de Mobilitat, Neus Garcia, ha informat que la intenció és realitzar 300 enquestes al carrer per facilitar la participació a la ciutadania que no ha pogut contestar el qüestionari online i pugui tenir una altra oportunitat. Les persones entrevistadores aniran degudament identificades i s'ubicaran "en diferents llocs concorreguts del municipi com ara centres educatius, equipaments esportius, la plaça del Mercat o el mercat setmanal dels dijous", segons ha expressat Neus Garcia, que ha afegit que "la intenció és entrevistar diferents perfils i edats per recollir un ampli ventall d'opinions variades".

L'empresa que redacta el Pla de Mobilitat farà el buidatge de totes les enquestes per traslladar la informació a la diagnosi. Un cop estigui redactada es portaran a terme les propostes i les prioritzacions del Pla.

 

Foto: La Rambla està tancada al trànsit algunes franges horàries durant el cap de setmana / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Banc de Sang recull 40 donacions en la seva darrera visita realitzada al Vapor durant la tarda
18 Maig 2022 11:16 - RedaccióEl Banc de Sang recull 40 donacions en la seva darrera visita realitzada al Vapor durant la tarda

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya va aconseguir quaranta donacions en la darrera campanya de captació [ ... ]

L’Ajuntament demana a Trànsit reduir la velocitat a 80Km/h a l’AP-7
18 Maig 2022 11:05 - RedaccióL’Ajuntament demana a Trànsit reduir la velocitat a 80Km/h a l’AP-7

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha sol·licitat al Servei Català de Trànsit la reducció de la velocitat [ ... ]

Els infants del PAE creen un mural a l’Escola Bressol L’Espiga
17 Maig 2022 09:27 - RedaccióEls infants del PAE creen un mural a l’Escola Bressol L’Espiga

Un total de setanta-sis infants i adolescents dels dotze grups del Programa d’Acompanyament Educatiu [ ... ]