hola

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material sanitari, medicament i material ortopèdic. L'acció solidària està organitzada amb diferents entitats catalanes i amb el suport del Ministeri de Sanitat de Cuba.

Fins al 31 de desembre es pot portar material al Centre Cívic can Folguera. Els medicaments han de tenir com a mínim un any de vigència i si es vol adquirir material es demanen sobretot xeringues per fer la campanya de vacunació Covid. També hi ha l'opció de fer aportacions econòmiques a un número de compte ES47 2100 1888 1202 0018 1904.

La campanya pretén lluitar contra el bloqueig que pateix la illa caribenya des de fa molts anys i que impedeix disposar de material mèdic de primera necessitat i més en aquesta situació de pandèmia Covid.

El president de l'ONGD Alkaria, Xavier Barreda, ha recomanat que si es vol fer adquisició de material sigui xeringues per a la vacunació que tenen un cost d'uns 0,40 o 0,60 euros per unitat.Alkaria col·labora en aquesta campanya amb aquest punt de recollida i d'altres entitats s'encarregaran de supervisar els donatius i embalar-los per fer-los arribar via marítima a Cuba on el Ministeri de Sanitat tornarà a revisar-los i farà la distribució pertinent.

Solidaritat amb Cuba. Trenquem el setge criminal. Prou bloqueig contra Cuba! és el nom de la campanya que Alkaria i altres ONG catalanes han posat en marxa per recollir material sanitari i ortopèdic i medicaments per enviar a la illa. Les aportacions es poden fer fins al 31 de desembre al Centre Cívic Can Folguera.


Foto: Imatge d'arxiu d'un punt informatiu d'Alkaria / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]

Alumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar
18 Abr 2024 09:22 - RedaccióAlumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua participen avui 18 d’abril [ ... ]

S’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents
17 Abr 2024 13:02 - RedaccióS’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha finalitzat les obres d’instal·lació [ ... ]