hola

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada telemàtica per parlar de les joguines per edat i desenvolupament.

Ara que s’acosta el Nadal, l’AMPA de l’escola proposa una xerrada on es tractaran temes relacionats amb el coneixement dels millors jocs adaptats als infants de 0 a 3 anys, tal com informa l’associació de mares i pares. L’activitat serà a càrrec de Natalia Gonzalez, diplomada en magisteri i llicenciada en psicopedagogia infantil. L’experta és fundadora de la primera escola online d’estimulació per nadons, Mi otro yo.

Concretament, a la xerrada es farà una proposta de joguines per infants de 0 a 3 anys, s’explicarà com funciona el cervell en aquestes edats, les fases del joc i quines són les joguines que millor s’adapten a cada etapa.

L’AMPA de l’Escola Bressol Can Folguera organitza anualment dues xerrades d’interès relacionades amb la criança i/o l’alimentació i l'activitat del dijous forma part d’aquestes sessions. L’objectiu, segons expliquen des de l’escola, és "ser una guia als Reis Mags i el Pare Noel respecte a conèixer els millors jocs adaptats a l’edat dels infants sense pecar d’excés i sense sobreestimular-los".

La xerrada serà el 2 de desembre a les 18.30 h i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. És una activitat oberta al públic i l’enllaç és https://meet.jit.si/EBMCanFolguera.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comença el període de preinscripció per a Batxillerat
18 Abr 2024 12:16 - RedaccióComença el període de preinscripció per a Batxillerat

Aquest dijous 18 d'abril s'ha iniciat el període de preinscripció per a Batxillerat. Al municipi s'ofereixen [ ... ]

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]