hola

La Regidoria de Joventut fa una crida per participar a la comissió de Deskoncerts. Les persones interessades en formar-ne part poden enviar un mail a puntjove@staperpetua.cat. Aquesta comissió ciutadana s'encarregarà de dissenyar la programació dels Deskoncerts 2022 juntament amb l'Ajuntament. El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha animat la ciutadania a formar part de la comissió per aportar les seves idees i propostes.

La Regidoria de Joventut convoca els joves d’entre 16 i 35 anys a participar a la primera reunió de la Comissió de Deskoncerts 2022, que tindrà lloc avui a les 19.30 hores a La Promotora. En aquesta primera trobada es formarà el grup de joves que treballaran en la preparació dels Deskoncerts de la Festa Major d’estiu.

El responsable del Servei d'Informació juvenil, Nil Altayó, ha subratllat que els Deskoncerts és un espai de participació juvenil en el qual es decidiran els conjunts que actuaran durant les tres nits de Deskoncerts 2022. Altayó comenta que l'important és implicar-se i no cal tenir cap formació musical. En aquesta primera reunió s'explicarà el funcionament de la comissió i s'engega la maquinària. Nil Altayó ha detallat que normalment, la comissió de Deskoncerts es reuneix mensualment.

La comissió està totalment oberta i els membres faran les propostes sobre els grups musicals que volen que es contracti i entre tots hauran d'arribar a un consens. Durant les nits dels Deskoncerts els membres es preocupen d'acollir als grups contractats, com ha afirmat el responsable del servei d'informació juvenil.

 

Foto: Imatge del públic dels Deskoncerts de la Festa Major 2021 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]