hola

El Centre Cívic El Vapor va acollir ahir a la tarda la primera trobada del Consell Infantil Municipal (CIM) de Santa Perpètua. Van participar-hi 26 dels 28 infants representants. El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Pere García, va agrair a l’alumnat la seva presència i els va explicar el tema sobre el qual hauran de treballar i fer propostes: l’assetjament escolar. Un total de 633 alumnes de cinquè i sisè de Primària de les set escoles locals reflexionaran sobre aquest tema.

A més dels representants escollits per cada grup-classe, a la trobada van assistir els membres perpetuencs al Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya (CNIAC), Jara Egea i Jordi Gómez. Ambdós van compartir amb els infants les dinàmiques treballades.

El regidor d’Educació, Pere García, s’ha mostrat molt satisfet per la trobada d’ahir i ha explicat que "l’alumnat va sortir molt content". García ha expressat que en explicar el tema de l’assetjament escolar als infants "els va semblar prou interessant com per discutir". En relació amb la participació de la Jara i el Jordi, el regidor ha detallat que van explicar que "l’any 2022 hi haurà eleccions al Consell i que Santa Perpètua està treballant en la creació d'un Consell d’Adolescents".

La Regidoria d'Educació ha previst més trobades al llarg del curs. En aquestes sessions, els infants desenvolupen un seguit d’activitats per conèixer l’opinió dels seus companys i companyes i famílies, formar una de pròpia, i formular propostes d’actuació sobre el tema que constitueix l’encàrrec.

 

Foto: Representants del CIM, els membres perpetuencs al CNIAC i el regidor d'Educació, Pere García / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]