hola

Les regidories de Comerç i de Participació i Acció Veïnal mantenen obertes les inscripcions per participar a la Fira de Nadal que tindrà lloc el diumenge 12 de desembre. L’any passat es va suspendre degut a la situació epidemiològica i enguany es recupera adaptant-se a les restriccions actuals.

La Fira de Nadal es desenvoluparà de 10 a 19 hores a la Rambla i a la plaça de la Vila. Aquest any el gruix de paradetes s'instal·laran a la Rambla per donar més amplitud i evitar aglomeracions. A la plaça de la Vila hi haurà un escenari on es podran veure diverses actuacions programades des de la Regidoria de Cultura i a la Rambla es col·locarà un altre per tal que entitats culturals puguin fer exhibicions, segons ha avançat el tècnic de Participació i Acció Veïnal, Toni del Valle.

Les entitats, comerços i persones autònomes del municipi que vulguin participar amb la venda de productes propis de les festes nadalenques poden apuntar-se accedint als formularis d’inscripció a l’apartat Us interessa del web municipal staperpetua.cat. En aquest apartat, hi haurà també totes les indicacions que caldrà seguir per participar de la Fira.

Les entitats sense ànim de lucre que tinguin dubtes sobre el procés d’inscripció poden contactar al telèfon 93 574 37 21. En el cas dels comerços o persones autònomes locals, el telèfon de contacte és el 93 544 61 63. El període d'inscripció finalitzarà el 28 de novembre.

El tècnic de Participació i Acció Veïnal, Toni del Valle, ha especificat que en aquesta edició no es podrà vendre alimentació que no estigui envasada individualment i amb etiquetatge industrial. Del Valle ha comentat que les associacions vinculades a l'alumnat hauran d'oferir altres coses.


Foto: Imatge d'arxiu de la Fira de Nadal / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]