hola

L'estació de la línia de ferrocarril de la línia R8 a l'alçada de la Granja Soldevila espera la conformitat d'ADIF sobre les proves de seguretat fetes i obtenir una data de posada en marxa de l'equipament. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha anunciat en el programa radiofònic Línia directa amb l'alcaldessa que la propera setmana es reunirà amb el responsable d'Adif.

Fa un any s'esperava la seva posada en marxa per a l'inici d'aquest curs escolar, però, de moment, tot està a punt a l'espera de la seva obertura. L'alcaldessa ha recordat que fa més de vint anys que es reclama aquest servei ferroviari i que l'equipament està totalment finalitzat. A més destaca que les millores d'inversió en temps i en reducció de la contaminació seran molt considerables.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, espera que a principis de l'any vinent estigui en marxa, tot i que ha puntualitzat que ara per ara la decisió d'obrir l'estació de la R8 està en mans d'ADIF. Garcia creu que després de tants mesos, les proves de seguretat haurien d'haver acabat i s'hauria d'haver pres una decisió. La primera edil ha confirmat que té una reunió concretada per aquests propers dies de la qual espera tenir bones notícies sobre la posada en marxa de l'estació de la R8.Isabel Garcia espera tenir una data definitiva d'obertura de l'estació R8 en breu que ajudarà als estudiants perpetuencs de la UAB i a la població en general del municipi i de l'eix de la riera de Caldes.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]