hola

L'estació de la línia de ferrocarril de la línia R8 a l'alçada de la Granja Soldevila espera la conformitat d'ADIF sobre les proves de seguretat fetes i obtenir una data de posada en marxa de l'equipament. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha anunciat en el programa radiofònic Línia directa amb l'alcaldessa que la propera setmana es reunirà amb el responsable d'Adif.

Fa un any s'esperava la seva posada en marxa per a l'inici d'aquest curs escolar, però, de moment, tot està a punt a l'espera de la seva obertura. L'alcaldessa ha recordat que fa més de vint anys que es reclama aquest servei ferroviari i que l'equipament està totalment finalitzat. A més destaca que les millores d'inversió en temps i en reducció de la contaminació seran molt considerables.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, espera que a principis de l'any vinent estigui en marxa, tot i que ha puntualitzat que ara per ara la decisió d'obrir l'estació de la R8 està en mans d'ADIF. Garcia creu que després de tants mesos, les proves de seguretat haurien d'haver acabat i s'hauria d'haver pres una decisió. La primera edil ha confirmat que té una reunió concretada per aquests propers dies de la qual espera tenir bones notícies sobre la posada en marxa de l'estació de la R8.Isabel Garcia espera tenir una data definitiva d'obertura de l'estació R8 en breu que ajudarà als estudiants perpetuencs de la UAB i a la població en general del municipi i de l'eix de la riera de Caldes.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]