hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua i la solidaritat i pressió ciutadana han aconseguit aturar avui dijous 11 de novembre un desnonament al número 89 del carrer Ramon Muntaner, al barri de Can Folguera. Una trentena de persones s’han concentrat a les 9.30h a la porta de l’immoble per donar suport a la família, una mare i els seus dos fills.

El Consistori, prèviament, havia intentat de totes les maneres possibles evitar el possible desnonament arribant a qualsevol tipus d’acord amb el banc propietari de l’immoble. Els agents judicials s’han presentat aquest matí a l’habitatge i, en veure a la ciutadania i a la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca de Santa Perpètua, han decidit fer un pas enrere i aturar el desnonament per una altra ocasió.

El regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Sergi Hernández, ha estat la persona que ha parlat amb la comitiva judicial per refermar la situació crítica de la família i explicar quina ha estat la intervenció de l’Ajuntament en aquest cas. Hernández ha explicat que prèviament l'Ajuntament "ha intentat mediar amb la propietat per arribar a un acord, activant diferents línies i possibilitats de negociació, però no havia estat possible i estàvem en una situació crítica perquè necessitàvem temps per trobar una alternativa habitacional a aquesta familia"

Hernández ha explicat que el Consistori, abans de la situació que s’ha produït aquest matí, havia oferit diverses opcions a l’entitat bancària, com aconseguir un lloguer social i col·laborar amb el programa Reatllotgem de la Generalitat perquè l’Ajuntament es fes càrrec del lloguer de l’habitatge. El banc havia rebutjat totes les opcions i l’última possibilitat ha estat personificar-se al desnonament per aturar-lo.

Ara, el següent pas es esperar a la resolució judicial. El regidor ha explicat que el Consistori "continuarà fent recerca activa d'una alternativa habitacional i de diferents recursos que es puguin activar". L'Ajuntament espera que, en el moment que es torni a fixar una nova data de desnonament, hagi pogut arribar a un acord amb l'entitat bancària propietària.

 

Foto: La ciutadania s'ha concentrat davant la porta de l'immoble / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]