hola

La Regidoria de Cooperació i Solidaritat Internacional participa amb Històries i contes d’arreu del món a la programació dels Dies Europeus de la Solidaritat Local 2021 (EDLS). L’Ajuntament proposa una activitat teatral dinàmica i participativa amb una adaptació de contes i històries d’arreu del món vinculats a la solidaritat, justícia social i drets fonamentals. La compa­nyia Teatre del Buit oferirà dues sessions d’aquesta activitat. La primera el 16 de novembre, a les 17.45 h, al Centre Cívic Can Folguera adreçada a un grup d’infants del Programa Socioeducatiu del municipi. La segona, oberta a tota la població, tindrà lloc el dia 18 de novembre, a les 17.45 hores, al Centre Cívic La Creueta.

Els Dies Europeus de la Solidaritat Local tenen per objectiu comunicar el valor afegit de la cooperació descentralitzada; donar a conèixer el rol que juguen les ciutats i els governs locals en la consecució del desenvolupament sostenible a nivell global i promoure una ciutadania informada i activa sobre els reptes locals i globals que planteja el desenvolupament sostenible.

Els Dies Europeus de la Solidaritat Local és una campanya anual de dues setmanes portada a terme per ciutats i regions europees compromeses a informar i mobilitzar els seus ciutadans sobre temes de solidaritat global i desenvolupament sostenible. Basat en els valors europeus de democràcia, diversitat i solidaritat, l’EDLS promou la cooperació descentralitzada i la cooperació de ciutat a ciutat com un instrument d’èxit per al desenvolupament sostenible global.

 

Foto: Actuació del teatre del buit al desembre de l’any 2019 / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]