hola

Tres són les novetats que s’inclouen al Catàleg del Servei Comunitari del curs 2021-22. Les nostres veïnes científiques: Les coneixes?, Col·laborem amb la Lliga Fair Play!, i Desxifrant el nostre patrimoni immaterial són els títols de les noves propostes del Catàleg, que presenta vuit projectes en total. El Servei Comunitari és una eina per treballar la competència social i ciutadana, i per educar l’alumnat en la ciutadania activa, fomentant el seu compromís en la construcció d’una societat més justa, cohesionada i arrelada al territori. També és un instrument per promoure el treball en xarxa entre els agents educatius per avançar cap als objectius de la Ciutat Educadora, segons destaca la Regidoria d’Educació. Les nostres veïnes científiques: Les coneixes? crearà un itinerari temàtic dedicat a l’aportació de la dona en la ciència a partir de la seva recerca i descobriments. L’objectiu és apropar referents femenins en l’àmbit de la Ciència i fomentar les vocacions científiques entre les estudiants de secundària. L’activitat compta amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), l’Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas (AMIT), l’Observatori de la Difusió de la Ciència de la UAB, i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). Col·laborem amb la Lliga Fair Play! permetrà a l’alumnat de 3r d’ESO la col·laboració en l’arbitratge dels partits de futbol sala d’educació primària de la Lliga Fair Play, impulsada per l’Ajuntament. Aquesta lliga de futbol sala se centra en la promoció dels principals valors de l’esport i s’adreça als grups de futbol extraescolar que les AMPA/AFA impulsen a les escoles.

La darrera novetat, Desxifrant el nostre patrimoni immaterial, proposa recuperar el patrimoni immaterial vinculat a la memòria històrica local i fer-lo accessible a la ciutadania de Santa Perpètua.

Els projectes Descobrim la Biodiversitat a la Riera de Caldes, Ment activa per a la nostra gent gran!, que es va iniciar dimecres passat, Sumem amb el PAE, Benvinguda a Santa Perpètua i Impulsem l’estratègia Residu Zero continuen aquest curs. El regidor d’Educació, Pere García, ha explicat que aquest curs el pro­grama es vol centrar en Santa Perpètua perquè l’objectiu és integrar la comunitat escolar en la local.

 

Foto: Presentació d’un projecte del Servei Comunitari del curs passat / Regidoria d’Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]