hola

Unes 2.600 persones van visitar el Cementiri Municipal durant el cap de setmana i la jornada de l'1 de novembre, festivitat de Tots Sants, segons dades de l 'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Perpètua. Policia Local i Protecció Civil van muntar un dispositiu especial per controlar el trànsit en els accessos i sortides i en la zona d’aparcament.

Aquest any, com que el dia 1 de novembre ha estat dilluns, els desplaçaments al Cementiri Municipal s'han fet molt esglaonats, com queda palès en les dades recollides. Dels 806 vehicles comptabilitzats durant les tres jornades, 90 es van registrar dissabte, 307 van accedir diumenge i 409 el dilluns.

La majoria de les visites es van fer al matí. Segons ha informat Policia Local, moltes persones van accedir al Cementiri Municipal tot passejant. Durant la jornada de l'1 de novembre el servei de bus urbà va fer una parada a la porta del cementiri per facilitar-ne l'accés.

El dispositiu de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil va ser present els tres dies amb vehicles i membres de l'entitat matí i tarda.

El cap de la Policia Local, Xavi López, ha subratllat que el migdia del dia 1 de novembre és sempre quan es registra la màxima afluència i quan es satura l'aparcament. López ha comentat que aquest any ha estat menor perquè les persones s'han distribuït al llarg de tot el cap de setmana.

L'any passat amb els protocols Covid van ser 120 els vehicles que van accedir al cementiri i l'any 2019 es van registrar 508 vehicles.


Foto: La major afluència de persones es va registrar ahir 1 de novembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]