hola

L'Ajuntament d'El Paso ha informat a l'Ajuntament de Santa Perpètua que les bufadores que va adquirir el Consistori perpetuenc ja han arribat al municipi canari.

Fa un parell de setmanes, amb el suport de l'empresa local Due Logística, l'Ajuntament va enviar 25 bufadores a El Paso per ajudar a netejar l'acumulació de cendra i pols provocada per l'erupció volcànica de Cumbre Vieja. La Corporació fa una crida solidària a seguir col·laborant per ajudar al municipi d'El Paso a través de donacions econòmiques per comprar més bufadores, ja que segons va explicar en una entrevista a Ràdio Santa Perpètua l'alcalde del municipi canari, Sergio Rodríguez, aquest material és "una eina molt necessària per fer la neteja perquè la situació es perllongarà en el temps".

Per això, i a causa d'un reclam ciutadà per contribuir a la causa, l'Ajuntament va obrir un compte corrent (ES3621005000530200292698) i un codi bizum (03880) perquè la ciutadania faci aportacions econòmiques per poder fer un segon enviament de bufadores. Aquesta recaptació encara està en marxa i ja suma gairebé 300 euros. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, anima a la ciutadania del municipi a contribuir amb la causa en la mida de les seves possibilitats, perquè "els habitants de La Palma continuaran necessitant la nostra solidaritat".

El vincle entre el Consistori i El Paso és una veïna de Santa Perpètua originària de l'illa, la Kisberlin Afonso. Ella va ser una de les persones que van contactar amb l'Ajuntament per proposar dur a terme una campanya solidària. La perpetuenca ha agraït a l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, "la preocupació que tenen amb la meva terra i les accions solidàries que estan realitzant per ajudar".

 

Foto: Les bufadores han arribat aquesta setmana / Ajuntament d'El Paso

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]