hola

L’Associació de Veïns Gaudeix Mas Costa i la Xarxa de Centres Cívics programen per a aquest divendres 29 d’octubre, a partir de les 17 h, un taller de carbasses que tindrà lloc al Centre Cívic Mas Costa. L’activitat està adreçada a famílies i, segons expliquen els organitzadors, és una activitat gratuïta.

Les persones interessades a assistir a aquest taller de tardor han de portar una carbassa, un ganivet i una cullera per tal de poder realitzar l’activitat. Durant el taller, es farà buidatge de la carbassa, se li donarà forma i es pintarà per tal de decorar-la. Encara resten places lliures i cal inscripció prèvia a través de qualsevol centre cívic.

La coordinadora de l'Associació de Veïns Gaudeix Mas Costa, Pili Martínez, ha destacat que aquest és un taller dels de sempre de l'entitat que agrada molt a les famílies i que la pandèmia va obligar a deixar de fer.Martínez ha destacat que és una activitat familiar que els infants la gaudeixen molt i que després passegen la carbassa tot el cap de setmana.

La pandèmia ha fet que aquest any la Castanyada de l'Associació de Veïns Gaudeix Mas Costa no es pugi celebrar. Normalment feien un dia el taller de carbasses i un altra la castanyada. La coordinadora de l'entitat espera que l'any vinent es pugui recuperar la festa en la seva totalitat perquè era molt viscuda al barri.

Casal Popular

D'altra banda, el Casal Popular Pit roig organitza aquest diumenge una Castanyada Popular al Centre Cívic El Vapor que comptarà amb sopar i karaoke. La venda de tiquets es farà avui de 19 a 21 h a la seu de l'entitat al carrer d'Enric Granados, 21.

La Castanyada del Casal Popular constarà de castanyes i moscatell que ja es podran menjar a partir de les 19.30 h. A les 21h se servirà el sopar a base d'entrepà de botifarra o opció vegana, beguda i postres al preu de sis euros per a sòcies i set euros per a no sòcies. La festa continuarà amb una sessió de karaoke a partir de les 22.30 h i finalitzarà cap a la una de la matinada, com ha explicat el president del Casal Popular Pit Roig, Guillermo Almansa.L'aforament estarà limitat a cent persones 

Esplai El Refugi

El Centre d’Esplai El Refugi també celebrarà el dia 31 la Castanyada, en aquest cas, els grups d’Els Swaks i Mandawa’s vendran castanyes per recol·lectar diners per fer un viatge el proper estiu. La paradeta d’El Refugi estarà ubicada de les 10 a les 19.30 hores al Passeig de La Florida, just a l’entrada del parc Central.

La Tribu de Santa

La Tribu de Santa organitza també una activitat el 31 d'octubre amb motiu de la castanyada. L'entitat local programa a partir de les 17 hores a la plaça de la Vila venda de castanyes i representació del "Conte de la Castanyera" i racons de joc.


Foto: Diverses entitats loals celebren aquests dies la castanyada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]