hola

L’Escola d’Adults Can Folguera, situada a la Granja Soldevila, manté obertes les matrícules fins al 29 d’octubre. Les persones interessades poden preguntar a secretaria al 93 574 05 10 per obtenir informació sobre l’ensenyament que vulguin i saber si necessiten fer prova de nivell. El director de l’Escola d’Adults Can Folguera, Julio Lasobras, ha explicat que la pandèmia ha afectat negativament al centre, ja que abans de la Covid-19 la xifra d’alumnat era de 380 i ara es mou entre els 250.

El centre ofereix cursos d’ensenyament bàsics. La formació instrumental, que és la formació equivalent a Primària, a dos nivells diferents; i el graduat en educació secundària GESO1 i GESO2. Les persones que tenen EGB passen directament a GESO2 i es poden fer proves de nivell per acreditar algunes matèries. L’Escola d’Adults també prepara persones amb ESO o sense per superar les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior. Pel que fa a idiomes, l’Escola d’Adults Can Folguera ofereix sis grups d’anglès, dos de cada nivell en horari de matí i vespre i tres grups de francès, un de cada nivell. Si es superen els tres cursos es pot passar a un 3r d’escola oficial d’idiomes sense necessitat de prova prèvia. També ofereix català i castellà per a persones nouvingudes i principiants.

Una altra opció de l’Escola d’Adults és informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Aquests són Competic inicial i Competic 1, 2 i 3 que incorporen un títol que és equivalent a l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). Julio Lasobras ha destacat que, “si no hi ha entrebancs, el proper curs l’Escola d’Adults es podrà traslladar a l’edifici que actualment ocupa l’Escola Els Aigüerols i guanyar espais per poder organitzar activitats pròpies del centre.”


Foto: La matriculació està oberta fins al 29 d'octubre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida
01 Des 2021 13:50 - RedaccióSanta Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida

Avui és 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la Sida. Per aquest motiu, el balcó de l’Ajuntament [ ... ]

Alkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba
01 Des 2021 13:48 - RedaccióAlkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material [ ... ]

El Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat
01 Des 2021 10:05 - RedaccióEl Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat

El Gran Recapte organitzat per la Fundació Banc d’Aliments calcula que les aportacions ciutadanes [ ... ]