hola

Les obres d'urbanització del camí de la Granja estan a punt de finalitzar. L'Ajuntament estima que els treballs acabaran el 30 d'octubre, encara que mancarà la plantació de vegetació al novembre i restarà pendent un tram d'obra que no es podrà fer fins que la companyia de gas no realitzi el desviament de la seva infraestructura.

El projecte s'ha adaptat a les noves necessitats que comporta la nova estació de Rodalies i millora la intermodalitat de transport d'aquest espai amb noves parades d'autobús i altres millores de mobilitat. Isabel Garcia, en el programa Línia Directa amb l'alcaldessa, va recordar que l'entrada en servei de l'estació no està supeditada a la finalització de les obres i que la decisió depèn d'ADIF.

El projecte inicial d'urbanit­zació s'ha modificat en la cruïlla del camí de la Granja amb el passeig de la Florida. El tram de passeig situat entre el camí i la rotonda de l'Espai del Pensament quedarà dissenyat de la mateixa manera que l'actual tram des de l'avinguda de l'Onze de Setembre i el camí de la Granja, amb la calçada a un costat, segons han informat des de Serveis Urbans, Mobilitat i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de Santa Perpètua. Actualment aquest tram disposa d'un passeig central que separa la calçada d'un sentit i un altre de la circulació. L'actuació, a més, permetrà que els vehicles puguin realitzar un canvi de sentit en la rotonda de l'Espai del Pensament, maniobra que ara no és possible ja que existeix la vorera central. Aquesta modificació també comporta traslladar la vorera de sota del pont de la línia ferroviària així com dos punts de llum. Aquesta setmana s'ha realitzat la pavimentació del camí en el tram entre la Granja Soldevila i l'avinguda de Jacint Verdaguer.

L'Ajuntament de Santa Perpètua va adjudicar aquests treballs, que es van dividir en tres lots, a l'empresa Contratas Vilor i sumen gairebé 900.000 euros. El consistori ha rebut una subvenció per a les fases 1 i 2 d'aquest projecte de 322.018,65 euros del Programa d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible (MOVES II), convocat pel Govern de l'Estat i gestionat per la Generalitat de Catalunya. Aquest programa subvenciona el 50% d'aquestes dues fases i té per objectiu fomentar l'ús de les energies renovables i reduir les emissions de CO2. També s'ha demanat a la Diputació de Barcelona una subvenció per un import de 549.719.56 euros per a les tres fases d'aquest projecte.

 

Foto: Mancarà la plantació de vegetació al novembre i restarà pendent un tram d'obra / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]