hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha posat en marxa el Servei d'intervenció socioeducativa no residencial amb 65 inscrits. Està destinat a infants i adolescents, des de P4 fins a 6è de Primària, i un dels objectius principals és prevenir i evitar el deteriorament de les situacions de risc i potenciar la socialització i el desenvolupament de la personalitat.

Aquest servei s'ofereix de dilluns a divendres de 17 a 19 h als centres cívics Can Folguera, La Creueta i El Vapor i a l'equipament de la plaça de Can Folguera conegut com El Formiguer. En total són cinc grups i en una època de normalitat sanitària el màxim de participants seria de 100. No obstant això, el Procicat marcarà quins seran els límits màxims d'inscripció. L'Ajuntament de Santa Perpètua espera poder informar properament sobre les places que quedin lliures a cada grup per tal que les famílies puguin optar a inscriure els seus infants. Les interessades poden atansar-se en l'horari del servei al centre cívic que li interessi o si l'infant estudia en una escola pública pot demanar-li al tutor per tal que li comuniqui als integradors socials DIMO.

La primera part de l'horari es dedica a fer un berenar saludable i a fer els deures pendents de l'escola i la segona part de l'horari es destina a activitats lúdico-educatives com jocs, tallers, cançons, sortides, visites a activitats específiques d'equipaments com la Biblioteca, o la programació del Sociocultural SPM.

 

Foto: Taller de Nadal amb infants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]

Santa Perpètua celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2021 11:05 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua se suma a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que es commemora [ ... ]