hola

La Fira de Comerç 2021 organitzada per l’Associació de Comerciants de Santa Perpètua Els Comerciants, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament, ha estat una de les més concorregudes dels darrers anys. Sota l'eslògan 'Que comenci l’espectacle!' 25 establiments de diversa tipologia van exposar productes i serveis en uns estands ambientats en el cinema.

El públic va respondre i va assistir a la fira on va interactuar amb els comerciants que han destacat l'interès de la ciutadania i les vendes que es van fer. Els establiments de restauració participants van comptar amb una zona de pícnic propera a l'escenari per on van passar les entitats Ball de Gitanes, Casa de Andalucía i dansa del ventre a més de la batukada de l'EMA. També un espectacle de pallassos i un concert.

Els Comerciants van organitzar un sorteig de 100 euros en el qual van participar dues-centes persones, xifra similar a la dels infants que van pujar als inflables, i a través d'Instagram el públic amb les seus selfies a l'estand de l'entitat podia escollir l'estand millor ambientat en la temàtica.

La impressió que s'han portat els establiments participants és que els havia servit per donar-se a conèixer, per mostrar els seus productes i per vendre'ls. En general es mostraven molt satisfets i, de fet, estaven animats a organitzar noves activitats, segons ha explicat la responsable de màrqueting de l'entitat Els Comerciants, Marta Planas, que assegura que això dona molta energia a l'associació i als comerciants després de dos anys tan dolents per al comerç local.

Planas afirma que la ciutadania va respondre tant bé que, fins i tot va sorprendre a alguns establiments veterans i alguns que fins ahir no estaven associats.Un dels objectius és visibilitzar el comerç local i, segons Marta Planas, l'objectiu està aconseguit perquè la ciutadania es va anar aturant als estands per conèixer què poden trobar al municipi. Els establiments de restauració van esgotar existències i sobretot al matí hi va haver moments de ple a la zona de pícnic, segons informa Els Comerciants.

 

Foto: 25 establiments van exposar els seus productes i serveis / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]

Santa Perpètua celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2021 11:05 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua se suma a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que es commemora [ ... ]