hola

L’obertura d’un període de negociació porta a desconvocar les dues primeres jornades d’aturades del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El SAD dona servei a 12 municipis de la comarca, entre ells Santa Perpètua, i atén 736 persones. Un total de 134 treballadores familiars i 28 auxiliars presten servei a aquests municipis.

Els representants de les treballadores han explicat que, davant del compromís de l’empresa People Plus Innovation (Grup Optima) d'iniciar un període de negociació amb el Comitè, s’ha acordat desconvocar les dues primeres aturades del servei d'atenció domiciliària convocades per als dies 25 i 26 d’octubre.

Tot i que la conciliació prèvia, celebrada el dimecres 20 d’octubre al Tribunal Laboral de Catalunya, va finalitzar sense acord, l’empresa ha manifestat la seva predisposició a seure a la taula de negociació i abordar les reivindicacions del Comitè. Davant d’aquest moviment el Comitè de Vaga, prèvia consulta a les treballadores, ha decidit desconvocar les dues primeres jornades de vaga convocades i iniciar una negociació amb la voluntat d’assolir les reivindicacions plantejades.

CCOO ha informat que des de que l’any 2020 aquesta empresa va iniciar la prestació d’aquest servei s’han succeït els conflictes i els incompliments. Entre ells la mala gestió dels calendaris laborals i borsa d'hores, la manca de prevenció de riscos laborals i l'incompliment de la formació i del compromís d’increment salarial adquirit en la licitació del servei.

A l’espera del desenvolupament de les negociacions, previstes pel 26 i 28 d’octubre, es mantenen convocades les aturades del servei pels dies 2 i 3 novembre.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]