hola

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental han convocat vagues parcials del servei en defensa de les seves condicions de treball. El Comitè d’Empresa de People Plus Innovation, concessionària del SAD, ha convocat 4 jornades d’aturades els dies 25 i 26 d’octubre, i el 2 i 3 de novembre entre les 9 i les 13 hores. El SAD dona servei a 12 municipis de la comarca, entre ells Santa Perpètua, i atén 736 persones. Un total de 134 treballadores familiars i 28 auxiliars presten servei a aquests municipis.

CCOO ha informat que des de que l’any 2020 aquesta empresa va iniciar la prestació d’aquest servei s’han succeït els conflictes i els incompliments. Entre ells la mala gestió dels calendaris laborals i borsa d'hores, la manca de prevenció de riscos laborals i l'incompliment de la formació i del compromís d’increment salarial adquirit en la licitació del servei.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va participar el 21 d'octubre en la reunió del Tribunal Laboral de Catalunya amb l’empresa i les treballadores del SAD però la mediació va acabar sense acord. En un comunicat l'organisme lamenta el desacord i reitera la necessitat de diàleg per tal d’avançar en una millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores i també per tal de garantir el que el Servei d’Atenció Domiciliària es presti d’una manera eficaç i eficient.


Foto: Mobilització de les treballadores del SAD el juliol de l'any passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]