hola

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives en el marc del Dispositiu d'Orientació i TIC: DOT 2021. Una d'elles serà d'ofimàtica a nivell mitjà, que s'impartirà en format presencial i tindrà una durada de 40 hores. L'altra càpsula seran dues formacions sota els títols Identitat digital, protecció de dades i seguretat i Xarxes socials i professionals. La primera és de 6 hores i la segona de 9 i seran en format online. Sobre aquestes sessions, Desenvolupament Local explica que l'horari és flexible i que les persones apuntades es podran anar connectant en els moments del dia que tinguin disponibles a la plataforma spmaulavirtual.cat.

D'altra banda, en el marc del DOT 2021, en el mes de novembre Desenvolupament Local inicia el curs Comunicació i Màrqueting Digital, que tindrà una durada de 80 hores. Aquesta és una formació adreçada a persones amb experiència professional d'administració i/o comerç que volen adquirir coneixements sobre màrqueting digital.

La Regidoria detalla que aquestes càpsules es realitzaran en horari de matí i "estan enfocades a què les persones puguin treballar la millora de les competències informàtiques i de noves tecnologies per adequar-les a les demandes emergents del mercat de treball".

El dispositiu DOT és un programa d'orientació i acompanyament a la recerca de feina, adreçat a persones residents del municipi en situació de desocupació i treballadores en cerca d'una millora de feina. És un projecte que està cofinançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i que s'emmarca en el Catàleg de Serveis 2021 de la Xarxa de Governs Locals.

Les persones interessades en les formacions de l'octubre poden rebre més informació a la recepció de Desenvolupament Local o trucant al 93 544 61 63.

 

Foto: Una de les càpsules tractarà el tema de les xarxes socials / Adobe Stock

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]