hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants dels equips participants de la darrera edició es van reunir el passat 4 d'octubre amb personal tècnic de la Regidoria de Desenvolupament Local per avaluar conjuntament el desenvolupament del progama i de l'activitat, que es va haver d'adaptar completament a la situació de pandèmia. El Consistori ha recollit les aportacions i les propostes de millora dels equips i comença a treballar en aquesta novena edició, que previsiblement, i si la pandèmia ho permet, tornarà a ser oberta al públic i es podria celebrar el dissabte 28 de maig de 2022.

Un cop es convoqui l'edició, l'alumnat de cicles formatius del Grau Superior d'Automoció participant haurà de dissenyar i construir un prototip de vehicle elèctric de quatre rodes sobre una base motriu comuna per fer-lo rodar i posar-lo a prova durant les proves que es duran a terme al Recinte Firal.

L'ElectroCatFP s'emmarca en el programa de Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Santa Perpètua i té com a objectius potenciar el treball en equip de l'alumnat i fomentar l'activitat experimental i creativa com a element pedagògic per al coneixement tècnic dels vehicles elèctrics i ser una plataforma per a la capacitació i promoció de tècnics especialitzats en vehicles de tracció elèctrica que donin cobertura a les necessitats sorgides d'un nou model de mobilitat basada en la tracció elèctrica.

 

Foto: Un dels participants de l'edició 2021 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]