hola

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs d'asfaltat del Camí de la Granja que s'emmarca dins del projecte d'urbanització d'aquest vial, que transcorre entre les avingudes de Mossèn Jacint Verdaguer i de Girona. A més també s'està executant nous passos elevats, un en l'avinguda de Jacint Verdaguer a l'alçada del Camí, i un altre al passeig de la Florida a la cruïlla amb el Camí.

La urbanització s'adaptarà a les noves necessitats que comporta la nova estació de Rodalies que properament entrarà en funcionament a l'alçada de la Granja Soldevila, i millorarà la intermodalitat de transport d'aquest espai amb noves parades d'autobús i altres millores de mobilitat. L'Ajuntament de Santa Perpètua va adjudicar els treballs, que s'han dividit en tres lots, a l'empresa Contratas Vilor, a qui Renfe va encarregar les obres de la nova estació de la línia R8. El pressupost d'adjudicació dels tres lots, que s'executen en paral·lel, suma gairebé 900.000 euros i està previst que les obres finalitzin abans del 31 d'octubre d'aquest any.

L’actuació preveu la remodelació de les parades d’autobús amb noves marquesines a l’avinguda de Girona i al passeig de la Florida, i es realitzarà una nova zona d’aparcament, molt a prop de l’entrada de l’estació, en un extrem de l’esplanada del Recinte Firal. També s’ubicarà un aparcament cobert i tancat per a bicicletes amb una capacitat de 40 places. El disseny d’aquesta construcció serà modulable, i permetrà que es pugui ampliar en un futur.
L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha rebut una subvenció per a les fases 1 i 2 d’aquest projecte d’urbanització del camí de la Granja de 389.642,97 euros del Programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible (MOVES II), convocat pel Govern de l’Estat i gestionat per la Generalitat de Catalunya. Aquest programa subvenciona el 50% d’aquestes dues fases i té per objectiu fomentar l’ús de les energies renovables i reduir les emissions de CO2.


Foto: Aquesta setmana s'asfalta el Camí de la Granja / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]