hola

El Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida ha mostrat la seva satisfacció davant l'obertura del centre sanitari les tardes de dilluns a dijous des d'aquesta setmana. No obstant això, ha firmat que continuarà lluitant perquè el CAP La Florida obri també els divendres a la tarda.

La plataforma, de la qual formen part les associacions veïnals de Can Folguera, Centre Vila, La Creueta, La Florida i Gaudeix Mas Costa, ha afirmat que "som conscients de les dificultats que la pandèmia ha suposat per a tots nosaltres i per a les administracions, però sobretot per als pacients i usuaris dels serveis públics de salut dels nostres barris, i es per això que ens felicitem tots per las fites aconseguides".

El portaveu del Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida, Manel Llord, ha remarcat que esperaven el compliment de les promeses de l'ICS i que la notícia ha estat molt ben rebuda.Llord ha destacat que el moviment veïnal ha demostrat que quan s'uneix pot aconseguir gran fites.

La plataforma Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida no es dissol sinó que continuarà alerta i demanant les millores en els serveis sanitaris que siguin necessàries. Manel Llord ha destacat que les gestions realitzades per la regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, han estat molt importants per aconseguir el servei 24 hores de farmàcies.D'altra banda, la plataforma veïnal també es mostra contenta perquè s'estan acabant les obres de millora dels accessos exteriors per als usuaris del Cap de Santa Perpètua, que van ser demanades als responsables de l'ICS.

El moviment veïnal continuarà fent seguiment de la totalitat dels compromisos adquirits per l’ICS, demanant el compliment de tots ells i "realitzant tantes activitats i mobilitzacions ciutadanes com siguin necessàries en un futur, per tal d’aconseguir uns serveis d’atenció primària i de sanitat pública com es mereix la nostra ciutat i els nostres barris", segons han expressat en un comunicat.


Foto: CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]