hola

La Regidoria de Consum de l'Ajuntament de Santa Perpètua, a través de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), programa la 12ena edició del cicle de 'Xerrades sobre seguretat i consum'. Aquesta activitat s'organitza amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i els Mossos d'Esquadra i està adreçada a persones consumidores.

Aquestes sessions informatives tenen l'objectiu de "donar recomanacions i planificar les dates nadalenques i promoure un consum responsable", tal com explica la Regidoria de Consum. Un altre tema que es tractarà a les xerrades serà l'assessorament per evitar estafes i robatoris, a més de consells de la policia de proximitat.

Seran dues xerrades obertes al públic i que s'emmarcaran en les Hores del cafè dels Centres Cívics. La primera tindrà lloc el 14 d'octubre a les 15.15 hores al Centre Cívic Can Folguera. La segona serà el 26 d'octubre a la mateixa hora al Centre Cívic La Creueta.

Les persones interessades s'han d'inscriure prèviament trucant o enviant un correu electrònic als centres cívics. En el cas de Can Folguera el telèfon de contacte és 935740681 i l'adreça de correu folguera@staperpetua.cat. En el cas de La Creueta cal trucar al 935607588 o enviar un correu a creueta@staperpetua.cat.

 

Foto: Imatge d'arxiu de l'edició de l'any 2019 de les xerrades / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]