hola

L'Esplai El Refugi començarà aquest dissabte la seva activitat de lleure d'una manera més semblant a l'època prepandèmia ja que no caldrà fer petits grups bombolla sinó que ja es pot tornar als grups habituals d'una vintena d'infants amb els seus monitors.

El que sí es manté respecte la temporada passada és els diferents punt de trobada a diferents espais del municipi, sempre a l'aire lliure, per a cadascun dels grups amb l'objectiu d'evitar aglomeracions. A més, no es faran activitats en espais tancats. Les mesures de seguretat, seran les ja conegudes distància entre persones, ús de la mascareta obligatòria i rentada habitual de mans.

Per tal de participar a l'esplai, cal fer la inscripció prèvia i signar la declaració responsable en relació a la situació de pandèmia generada per la Covid-19. Les inscripcions estan encara obertes i es poden realitzar contactant amb l'entitat a través de les seves xarxes socials o del correu electrònic ce.elrefugi@gmail.com

La presidenta de l'Esplai El Refugi, Roser Moliner, ha avançat que aquesta temporada tornen els grups habituals d'infants com a grup bombolla i, per tant, tot és més normal. Moliner ha puntualitzat que en cas de pluja no es podrà fer cap sessió perquè l'entitat no disposa d'espais per encabir a tots els inscrits i que continuarà els punts diferenciats de recollida per no aglomerar tantes persones a la plaça de l'Església. Les inscripcions estan obertes fins al 10 d'octubre. I el grup nou de més petits faran la seva inscripció al mes de desembre perquè han de començar al gener.

Des d'El Refugi s'han mostrat molt satisfets pel desenvolupament dels Campaments 2021. La presidenta de l'esplai ha indicat que tothom que va participar es va fer un test d'antígens i que no es va donar cap cas de contagi en totes les tandes.


Foto: Les inscripcions encara estan obertes / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]