hola

L'Esplai El Refugi començarà aquest dissabte la seva activitat de lleure d'una manera més semblant a l'època prepandèmia ja que no caldrà fer petits grups bombolla sinó que ja es pot tornar als grups habituals d'una vintena d'infants amb els seus monitors.

El que sí es manté respecte la temporada passada és els diferents punt de trobada a diferents espais del municipi, sempre a l'aire lliure, per a cadascun dels grups amb l'objectiu d'evitar aglomeracions. A més, no es faran activitats en espais tancats. Les mesures de seguretat, seran les ja conegudes distància entre persones, ús de la mascareta obligatòria i rentada habitual de mans.

Per tal de participar a l'esplai, cal fer la inscripció prèvia i signar la declaració responsable en relació a la situació de pandèmia generada per la Covid-19. Les inscripcions estan encara obertes i es poden realitzar contactant amb l'entitat a través de les seves xarxes socials o del correu electrònic ce.elrefugi@gmail.com

La presidenta de l'Esplai El Refugi, Roser Moliner, ha avançat que aquesta temporada tornen els grups habituals d'infants com a grup bombolla i, per tant, tot és més normal. Moliner ha puntualitzat que en cas de pluja no es podrà fer cap sessió perquè l'entitat no disposa d'espais per encabir a tots els inscrits i que continuarà els punts diferenciats de recollida per no aglomerar tantes persones a la plaça de l'Església. Les inscripcions estan obertes fins al 10 d'octubre. I el grup nou de més petits faran la seva inscripció al mes de desembre perquè han de començar al gener.

Des d'El Refugi s'han mostrat molt satisfets pel desenvolupament dels Campaments 2021. La presidenta de l'esplai ha indicat que tothom que va participar es va fer un test d'antígens i que no es va donar cap cas de contagi en totes les tandes.


Foto: Les inscripcions encara estan obertes / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]