hola

L'ONGD local Asperpol afronta l'última fase del projecte per moblar la clínica de Pakali Ba que ha estat restaurada i ampliada per l'entitat durant l'últim any. Aquest projecte ha comptat amb la subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

El projecte constructiu de rehabilitació del centre mèdic ha solucionat molts problemes d'humitat en el sostre, s'ha ampliat la sala dedicada a maternitat que era molt petita i amb insuficient capacitat elèctrica, i per permetre l'ús de material mèdic molt necessari són imprescindibles plaques fotovoltaiques. Aquestes plaques són les que s'instal·laran en les properes dues setmanes amb els equips de voluntariat que viatgen amb membres d'Asperpol.

La presidenta d'Asperpol, Aurora Merchán, ha explicat que els voluntaris són vint-i-vuit en dues tandes diferents i de diferents professions, però sobretot policies. Merchán ha recordat que amb les plaques solars es podrà subministrar llum a la clínica que ha restaurat Asperpol i diferents punts de llum als carrers de la localitat.

Per poder avançar el projecte, Asperpol va enviar al juliol un contenidor amb tot el material necessari i aportacions de donacions com taules i cadires per a l'escola de Jarra Sukuta que es va rehabilitar el 2019 i llibres de text que s'han folrat per crear una biblioteca en el mateix centre. La presidenta d'Asperpol, Aurora Merchan, explica que el curs ha començat ja amb el nou mobiliari i també amb la nova biblioteca escolar.


Foto: L'ong local ja va enviar ajuda humanitària a Gàmbia / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]