hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda destina aquest 2021 a la cooperació internacional un import total de 80.000 euros que ha distribuit entre cinc projectes presentats per diverses oenagés. Alkaria, Asperpol, SPSolidària i la Fundació Vicente Ferrer són les beneficiàries de la darrera convocatòria municipal.

L’ONGD Alkaria ha rebut ajut per a dos dels seus projectes que ja fa uns anys que duu a terme gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Es tracta de la 5a fase de l’Espai educatiu a l’assentament de refugiats sirians Ibrahim Taleb al Líban. El projecte ha rebut una subvenció de 17.411,22 euros i té com a objectiu oferir educació de qualitat als infants de l’assentament informal en àrab, anglès matemàtiques i ciència, arts creatives i activitats de lleure. L’altre projecte subvencionat d’Alkaria és Estimular esport base femení dones al Senegal i ha rebut 7.093,05 euros.

L’ONGD perpetuenca Asperpol ha obtingut subvenció de l’Ajuntament per al projecte Autosuficiència energètica zona Pakali Ba a Gàmbia per fer la instal·lació de plaques solars amb potència suficient per posar en marxa la clínica i dotar de potència lumínica diferents punts del poblat de Jarra Sukuta. El projecte comptarà amb 17.712,72 euros.

L’ONGD local SPSolidària comptarà amb 31.174,58 euros per al projecte Promoció de la salut a Agoinitt (Mauritània) que consisteix en la construcció d’un centre d’atenció a la salut per a visites i ingressos de pacients així com la formació de tres dones com a auxiliars de clínica.

Finalment, l’Ajuntament ha concedit 6.608,43 euros a la Fundació Vicente Ferrer per al projecte Accés dret habitatge de 43 famílies (Índia) que pretén construir habitatges amb lavabos i latrines al poble rural de Ganigera.

 

Foto: Lliurament de material esportiu pel projecte a Senegal d'Alkaria / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]