hola

 

La Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència recupera el Servei de Suport Emocional per adolescents i joves que va posar en marxa gràcies a un Pla de xoc motivat per la situació generada per la pandèmia. La Covid-19 ha posat de relleu necessitats d'assessorament de la població adolescent i jove que pateix trastorns d'ansietat i de conducta alimentària i l'augment considerable dels intents de suïcidi.

L'Ajuntament de Santa Perpètua considera que la prevenció del suïcidi adolescent i juvenil és una urgència social i, per això, ha decidit recuperar aquest servei que es posarà en marxa el mes d'octubre. La persona que s'encarregarà és una psicòloga especialista en adolescents i joves que és la mateixa que ja el va fer mesos enrere.

El servei de Suport Emocional per a adolescents i joves estarà ubicat a La Promotora, tot i que les sessions es faran al Centre Cívic de Can Folguera i disposa del telèfon 621 29 31 00 per tal que el jovent s'hi pugui adreçar per fer les seves consultes o demanar cita. La psicòloga responsable del servei passarà pels centres educatius de secundària per presentar el servei i donar-se a conèixer entre la població jove.

La cap del Servei d'acció socioeducativa, Xus López-Arenas ha afirmat que la pandèmia ha truncat les relacions socials per al creixement dels adolescents i joves i ha fet aflorar problemàtiques que els professionals no s'esperaven i que cal afrontar.

López-Arenas ha subratllat que el suïcidi és la primera causa de mort entre la gent jove i que des de l'Ajuntament es recupera aquesta figura que podrà acompanyar la població adolescent i jove en temes emocionals.

Per poder demanar informació i/o hora de consulta, ja es pot contactar a través del WhatsApp del mòbil 621 29 31 00 o mitjançant el correu electrònic acompanyamentSPM@itinere.cat.

 

Foto: El servei de Suport Emocional estarà ubicat a La Promotora / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]