hola

 

La Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència recupera el Servei de Suport Emocional per adolescents i joves que va posar en marxa gràcies a un Pla de xoc motivat per la situació generada per la pandèmia. La Covid-19 ha posat de relleu necessitats d'assessorament de la població adolescent i jove que pateix trastorns d'ansietat i de conducta alimentària i l'augment considerable dels intents de suïcidi.

L'Ajuntament de Santa Perpètua considera que la prevenció del suïcidi adolescent i juvenil és una urgència social i, per això, ha decidit recuperar aquest servei que es posarà en marxa el mes d'octubre. La persona que s'encarregarà és una psicòloga especialista en adolescents i joves que és la mateixa que ja el va fer mesos enrere.

El servei de Suport Emocional per a adolescents i joves estarà ubicat a La Promotora, tot i que les sessions es faran al Centre Cívic de Can Folguera i disposa del telèfon 621 29 31 00 per tal que el jovent s'hi pugui adreçar per fer les seves consultes o demanar cita. La psicòloga responsable del servei passarà pels centres educatius de secundària per presentar el servei i donar-se a conèixer entre la població jove.

La cap del Servei d'acció socioeducativa, Xus López-Arenas ha afirmat que la pandèmia ha truncat les relacions socials per al creixement dels adolescents i joves i ha fet aflorar problemàtiques que els professionals no s'esperaven i que cal afrontar.

López-Arenas ha subratllat que el suïcidi és la primera causa de mort entre la gent jove i que des de l'Ajuntament es recupera aquesta figura que podrà acompanyar la població adolescent i jove en temes emocionals.

Per poder demanar informació i/o hora de consulta, ja es pot contactar a través del WhatsApp del mòbil 621 29 31 00 o mitjançant el correu electrònic acompanyamentSPM@itinere.cat.

 

Foto: El servei de Suport Emocional estarà ubicat a La Promotora / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comença la cinquena edició del programa Correm junt@s d'Asperpol
21 Oct 2021 11:37 - RedaccióComença la cinquena edició del programa Correm junt@s d'Asperpol

L’ONGD associació cultural i esportiva perpetuenca de policies ASPERPOL va començar ahir una nova [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]