hola

 

La Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència recupera el Servei de Suport Emocional per adolescents i joves que va posar en marxa gràcies a un Pla de xoc motivat per la situació generada per la pandèmia. La Covid-19 ha posat de relleu necessitats d'assessorament de la població adolescent i jove que pateix trastorns d'ansietat i de conducta alimentària i l'augment considerable dels intents de suïcidi.

L'Ajuntament de Santa Perpètua considera que la prevenció del suïcidi adolescent i juvenil és una urgència social i, per això, ha decidit recuperar aquest servei que es posarà en marxa el mes d'octubre. La persona que s'encarregarà és una psicòloga especialista en adolescents i joves que és la mateixa que ja el va fer mesos enrere.

El servei de Suport Emocional per a adolescents i joves estarà ubicat a La Promotora, tot i que les sessions es faran al Centre Cívic de Can Folguera i disposa del telèfon 621 29 31 00 per tal que el jovent s'hi pugui adreçar per fer les seves consultes o demanar cita. La psicòloga responsable del servei passarà pels centres educatius de secundària per presentar el servei i donar-se a conèixer entre la població jove.

La cap del Servei d'acció socioeducativa, Xus López-Arenas ha afirmat que la pandèmia ha truncat les relacions socials per al creixement dels adolescents i joves i ha fet aflorar problemàtiques que els professionals no s'esperaven i que cal afrontar.

López-Arenas ha subratllat que el suïcidi és la primera causa de mort entre la gent jove i que des de l'Ajuntament es recupera aquesta figura que podrà acompanyar la població adolescent i jove en temes emocionals.

Per poder demanar informació i/o hora de consulta, ja es pot contactar a través del WhatsApp del mòbil 621 29 31 00 o mitjançant el correu electrònic acompanyamentSPM@itinere.cat.

 

Foto: El servei de Suport Emocional estarà ubicat a La Promotora / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]