hola

El programa Dones Competents comença aquests mesos de setembre i octubre accions grupals per al desenvolupament de competències de millora de l'ocupabilitat. Els noms d'aquestes sessions són 'Tècniques de recerca de feina, Xarxes socials per a la recerca de feina i Mobilitat'. La Regidoria de Desenvolupament Local explica que aviat començaran els tallers de tècniques teatrals i d'equinoteràpia amb l'objectiu de treballar la gestió de les emocions durant els processos de recerca de feina.

El programa Dones Competents ha atès un total de 49 dones des de l'inici de l'edició d'aquest any, que va començar al mes de gener. D'aquestes, 35 ja han realitzat més de tres hores d'itinerari amb accions acordades en funció de la seva situació particular davant el procés de cerca de feina. Dones Competents és un dispositiu que s'adreça a desocupades residents al municipi i preferentment al barri de Can Folguera que preveu accions d'informació, assessorament i orientació laboral i suport en la cerca activa de feina. El programa s'emmarca en el Projecte Treball als Barris 2020 subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i Desenvolupament Local detalla que hi ha perspectiva d'endegar una desena edició.

El programa també preveu la possibilitat que les participants puguin realitzar pràctiques en empreses del territori que decideixin col·laborar amb el projecte. Les dones interessades a participar de les accions del programa poden adreçar-se a Recepció de Desenvolupament Local i emplenar el full de preinscripció per ser convocades a una primera sessió informativa.

 

Foto: S'emmarca en el Projecte Treball als Barris 2020 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]