hola

La Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Santa Perpètua prepara la celebració de l'1 d'octubre Dia Internacional de la Gent Gran amb un programa que es desenvoluparà del 29 de setembre a l'1 d'octubre. Es tracta de tres concerts que es desenvoluparan a la pista poliesportiva exterior coberta situada davant del Pavelló Municipal d'Esports. Les invitacions per assistir-hi s'hauran de recollir a la Granja Soldevila de 9 a 21 h i a l'Ajuntament de les 9 a les 14 hores entre els dies 20 i 24 de setembre. Les actuacions musicals començaran a les 19h i finalitzaran a les 20.30 h. El programa de la Setmana de la Gent Gran s'iniciarà el dimecres 29 de setembre amb el grup d'havaneres La Xarxa, continuarà dijous 30 de setembre amb un duet musical i finalitzarà divendres 1 d'octubre amb l'espectacle d'Azalea.

La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha explicat que aquest any se celebrarà la Setmana de la Gent Gran d'una manera molt diferent a com es feia en d'altres anys amb la Festa Homenatge als més grans del municipi. Bajo ha subratllat que "el programa s'ha fet amb molta il·lusió perquè la voluntat de l'Ajuntament és trobar amb aquestes audicions uns moments per retrobar-nos amb la nostra gent gran".

L'Ajuntament de Santa Perpètua assegura que es complirà estrictament amb els protocols sanitaris que marca el Procicat i que aquest entorn on es celebraran els concerts serà totalment segur per al públic.


Foto: Imatge d'arxiu d'un concert del Dia Internacional de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]