hola

Iron for Gàmbia són les primeres jornades esportives a Decathlon Mollet del Vallès que estaran dedicades al projecte de l'ONGD de Santa Perpètua Asperpol. L'esdeveniment tindrà lloc el 23 d'octubre de 9 h a 21 hores i es començarà a promocionar a partir d'aquest dissabte 18 de setembre.

Es farà el dia 23 d'octubre perquè es commemora el Dia Mundial d'Acció per a la Supervivència Infantil i perquè el projecte d'Asperpol per Gàmbia pel qual es recolliran fons està dedicat a la infància. L'ONGD perpetuenca vol construir un mur perimetral a l'escola de Jarra Sukuta que va rehabilitar l'any 2019 per evitar que animals entrin a la zona de pati i a les aules de l'escola.

Decathlon Mollet del Vallès organitzarà en aquestes jornades activitats diverses, tallers gratuïts per a tota la clientela i tornejos de pàdel i bàsquet de dotze hores de durada. El triatleta i membre de l'ONGD Asperpol, Carlos Castellano, ha anunciat que la missió de l'Iron for Gàmbia serà "fer accessible l'esport a través d'activitats diverses i donar suport a un projecte solidari i inclusiu".

Decathlon Mollet és la botiga més gran de la cadena i amb múltiples espais. Per això es podrà fer masterclass a l'exterior, una piscina per provar material, cintes per córrer i pistes de pàdel i bàsquet. Castellano es mostra molt il·lusionat amb aquest esdeveniment.

L'objectiu per a Asperpol serà donar-se a conèixer i aconseguir fons per al projecte d'Asperpol per Gàmbia 2022 relacionat amb l'escola de Jarra Sukuta. Carlos Castellano ha anunciat que es farà una campanya de mecenatge.

A partir de demà es començarà a explicar a través de Decathlon i de les xarxes socials d'Asperpol el programa d'activitats de la Iron for Gàmbia i s'obriran les inscripcions a les mateixes.


Foto: Viatge recent d'Asperpol a Gàmbia per fer el seguiment dels projectes que tenen en marxa / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]