hola

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia aquest mes de setembre un nou cicle de càpsules monogràfiques per a l’impuls de la competència digital en el marc del dispositiu AlfaTIC. Recursos per a la Mobilitat; Xarxes socials per a la recerca de feina; i Certificat digital i administració electrònica són els títols de les formacions que estan previstes. També està previst un nou taller titulat Tècniques de Recerca de Feina, orientat a desenvolupar competències per a la millora en la cerca d’un lloc de feina.

Desenvolupament Local explica que des del mes de febrer s’han fet "diferents accions grupals d’orientació per la millora competencial", com per exemple, mòduls sobre la millora d’habilitats socioprofessionals i gestió emocional en temps d’incertesa.

També s’han dut a terme altres accions en el marc de l’impuls de la competència digital com Alfabetització digital i Ofimàtica bàsica.

AlfaTIC és un dispositiu d'inserció adreçat a persones en cerca de feina residents al barri de Can Folguera, especialment aquelles que volen millorar les seves habilitats per cercar feina utilitzant la informàtica i les eines TIC, segons ha explicat la Regidoria. El programa s'emmarca en el projecte Treball als Barris 2020, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Des del seu inici al mes de gener, s'han atès 40 persones a través d'accions individuals i grupals, de les quals, prop del 78% han realitzat ja un itinerari d'accions igual o superior a les 3 hores de durada.

Les persones residents a Can Folguera interessades a participar en aquest programa es poden adreçar a la recepció de Desenvolupament Local i seran convocades a una sessió informativa o a una entrevista inicial d'acollida.

 

Foto: Nou cicle de càpsules monogràfiques durant aquest mes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]