hola

Un total de 126 propostes de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable del curs 2021-2022 que enguany presenta 24 novetats, nou més que el curs passat. Aquesta programació és fruit de la col·laboració de totes les regidories coordinades per la Regidoria d’Educació i que pretén donar suport a l’escola en la seva tasca educadora, fent possible el treball conjunt entre escola i municipi. La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional presenta com una de les novetats Llenas de vida, un vídeo produït per l’entitat SPSolidària i realitzat per Enguia Hafdala, una jove dels campaments de refugiats sahrauís que fa anys va participar a Santa Perpètua del projecte de colònies d’estiu Vacances en pau acollida per una família del municipi.

La Regidoria d’Igualtat proposa Desmuntem el masclisme!, un taller participatiu on l’alumnat analitzarà els mecanismes de construcció i socialització del masclisme. Una altra activitat és Diverses que té l’objectiu d’ampliar la mirada pel que fa a la diversitat sexual i trencar estereotipis. Una de les activitats que proposa la Regidoria de Joventut és un taller per conscienciar sobre els riscos que poden comportar les xarxes socials. A més, Joventut presenta Mirall, un taller on s’oferirà als estudiants eines per identificar i gestionar les emocions. Educació proposa WonderPonder, una maleta educativa que vol acostar a l’alumnat a grans preguntes de la filosofia de forma divertida. Les regidories de Consum, Desenvolupament Local i Mobilitat i Transports també presenten noves propostes en la Programació Estable.

El regidor d'Educació, Pere García, ha destacat que enguany es presenten més d'una vintena de novetats i que el programa Visquem l'Ajuntament s'està estudiant si els infants de 3er curs poden tornar a desplaçar-se a l'Ajuntament per veure les instal·lacions i serveis municipals.


Foto: Una activitat de la programació Estable del curs passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]