hola

Un total de 126 propostes de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable del curs 2021-2022 que enguany presenta 24 novetats, nou més que el curs passat. Aquesta programació és fruit de la col·laboració de totes les regidories coordinades per la Regidoria d’Educació i que pretén donar suport a l’escola en la seva tasca educadora, fent possible el treball conjunt entre escola i municipi. La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional presenta com una de les novetats Llenas de vida, un vídeo produït per l’entitat SPSolidària i realitzat per Enguia Hafdala, una jove dels campaments de refugiats sahrauís que fa anys va participar a Santa Perpètua del projecte de colònies d’estiu Vacances en pau acollida per una família del municipi.

La Regidoria d’Igualtat proposa Desmuntem el masclisme!, un taller participatiu on l’alumnat analitzarà els mecanismes de construcció i socialització del masclisme. Una altra activitat és Diverses que té l’objectiu d’ampliar la mirada pel que fa a la diversitat sexual i trencar estereotipis. Una de les activitats que proposa la Regidoria de Joventut és un taller per conscienciar sobre els riscos que poden comportar les xarxes socials. A més, Joventut presenta Mirall, un taller on s’oferirà als estudiants eines per identificar i gestionar les emocions. Educació proposa WonderPonder, una maleta educativa que vol acostar a l’alumnat a grans preguntes de la filosofia de forma divertida. Les regidories de Consum, Desenvolupament Local i Mobilitat i Transports també presenten noves propostes en la Programació Estable.

El regidor d'Educació, Pere García, ha destacat que enguany es presenten més d'una vintena de novetats i que el programa Visquem l'Ajuntament s'està estudiant si els infants de 3er curs poden tornar a desplaçar-se a l'Ajuntament per veure les instal·lacions i serveis municipals.


Foto: Una activitat de la programació Estable del curs passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]