hola

Més de 2.300 infants d'Infantil i Primària i més de 1.500 alumnes de l'ESO han iniciat avui el curs a Santa Perpètua amb total normalitat. Aquest curs el Col·legi Sagrada Família té tres grups, l’Escola La Florida, dos, l’Escola Santa Perpètua un grup i mig, i les escoles Bernat de Mogoda, Els Aigüerols, Santiga i Tabor un cada una. Pel que fa a l’ESO, més de 300 nois i noies comencen aquesta etapa. Cinc grups de primer tindrà l’Institut Estela Ibèrica, quatre l’Institut Rovira-Forns, el Sagrada Família, tres i Santiga, Tabor i Barcanova, un. Els instituts perpetuencs també compten aquest curs amb alumnat de Batxillerat, tres grups a l’Estela Ibèrica i dos al Rovira-Forns amb un total de 244 joves. L’Institut Estela Ibèrica també ofereix cicles formatius de grau mitjà, activitats comercials, atenció a persones amb situació de dependència i instal·lacions elèctriques i un de superior el de Transport i logística. Entre els quatre té més de 180 alumnes.

La novetat més destacada d'aquest curs és la creació del nou institut escola Santiga que a partir del proper curs 2022-2023 també acollirà l'alumnat de l'escola Els Aigüerols. Pere Garcia ha confirmat que durant aquest curs escolar es construiran vuit noves aules.

Durant aquest estiu s'han fet obres de millora i manteniment als centres educatius. La més destacada ha estat l'eliminació dels mòduls prefabricats de l'Escola Bernat de Mogoda que han permet ampliar el pati del centre educatiu. Pere García també ha informat que durant aquesta tardor a l'Escola Santa Perpètua es construirà una rampa d'accés al gimnàs per a l'alumnat amb mobilitat reduïda.

D'altra banda, la directora del Institut Escola Santiga, Belen Santamaría, ha explicat que avui estava tot a punt per acollir l'alumnat de primer d'ESO després que la Generalitat va enviar el mobiliari dijous passat. La directora diu que aquest curs es veurà afectat per les obres d'ampliació del centre per encabir el proper any les noves aules.


Escoles Bressol

L’alumnat d’Infantil de les escoles bressol municipal han estat els primers a tornar a les aules. El dia 7 de setembre van començar en període d’adaptació i avui ja han iniciat el curs amb l'horari habitual. L’Ajuntament ha atès 192 matrícules d’escola bressol, 99 a Can Folguera i 93 a Els Pins. El regidor d'Educació, Pere Garcia, ha explicat que el curs també ha començat amb normalitat i ha informat que encara resten 64 places lliures a les escoles bressol municipals de cara a aquest curs escolar. L'EBM L'Espiga aquest curs no ha obert les portes. L'Ajuntament va decidir tancar-la a partir d'aquest curs a causa de la baixada de la natalitat.


Foto: Avui ha començat el curs 2021-2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]