hola

L'Hospital de Mollet ha iniciat la licitació per redactar i executar les obres d'ampliació de les Urgències. Segons explica el centre sanitari en un comunicat, aquesta acció té l'objectiu de donar resposta a l'augment de la població de referència i a les demandes especialitzades d'atenció urgent, aixó com a les necessitats que ha provocat la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta obra dotarà al Servei d'Urgències de gairebé 500m2 més i els nous espais augmentaran un 30% el nombre de punts d'atenció, 10 més que els actuals. Tal com explica l'Hospital al comunicat, el projecte està dissenyat per "establir una atenció especialitzada i diferenciada per a pacients fràgils, pediàtrics, traumatològics o agitats". A més, està previst que aquesta estructura tingui "circuits sectoritzats per a pacients respiratoris" i així donar resposta a les demandes que està generant la pandèmia.

Les empreses que estiguin interessades disposen fins al 18 d'octubre per presentar la seva oferta i l'Hospital preveu que seran 11 mesos d'obres de reforma i ampliació per així poder posar en marxa les noves instal·lacions a finals de l'any 2022. Segons detalla el centre sanitari, la inversió prevista és d'1,3 milions d'euros per al projecte executiu i l'obra i d'uns 400 mil euros per a tot l'equipament necessari.

Pel que fa a l'estat de la pandèmia, a l'Hospital de Mollet el nombre d'ingressos per Covid-19 es manté estable. Hi ha nou persones ingressades i aquesta setmana hi ha hagut una defunció.

 

Foto: El servei s'ampliarà gairebé 500 metres quadrats / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]