hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va obrir dilluns 19 de juliol el procés participatiu del Pacte de Ciutat. Es tracta d'un espai virtual a la plataforma municipal Decidim en el qual la ciutadania del municipi pot conèixer i prioritzar les propostes realitzades des de la Taula del Pacte i les Meses participatives i realitzar aportacions sobre sis eixos temàtics que inclouen aspectes relacionats amb els àmbits econòmic, urbanístic, social, medi ambiental i culturals. La consulta està estructurada en aquests sis eixos del Pacte, de manera que es pot participar i fer aportacions en els àmbits que cadascú consideri del seu interès.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha convidat a tothom a participar-hi i ha destacat que amb aquest procés juntament amb les Meses que s'han celebrat de manera presencial del 30 de juny al 14 de juliol, s'intenta conèixer les opinions d'experts i de la ciutadania per tal de realitzar les millores adequades a les accions plantejades inicialment des de l'Ajuntament i la Taula del Pacte. La primera edil també ha recordat que el Pla d'Inversions destina 2,3 milions d'euros a les accions que es defineixin al document final del Pacte.

Les persones majors de 16 anys que hi vulguin prendre part al procés participatiu telemàtic ho poden fer fins al 30 de juliol a través del portal Decidim al qual es pot accedir a través del web municipal staperpetua.cat. Per poder participar i garantir la pluralitat d'opinions, només cal identificar-se amb nom (àlies) i correu electrònic.

Amb les aportacions recollides a les Meses presencials i a la plataforma Decidim s'elaborarà el document del Pacte de Ciutat amb l'objectiu d'elevar-lo a la seva aprovació al Ple del setembre.

El Pacte de Ciutat és un acord de consens polític i social que emplaça a identificar els reptes a superar, les línies estratègiques d'intervenció i la relació de propostes per reimpulsar la vida econòmica, social i cultural de Santa Perpètua.

Els eixos del Pacte de Ciutat són els següents: 1. Activitat econòmica, comerç, indústria, ocupació i formació. Digitalizació d'empreses i innovació; 2. Sectors estratègics de futur, cultura i treball cooperatiu. Economia social i solidària; 3. Emergència social, cohesió social, habitatge i salut pública; 4. Recuperació inclusiva. Igualtat de gènere, bretxa digital i gent gran; 5. Desenvolupament sostenible. Transició ecològica, gestió dels residus i equipaments; i 6. Desenvolupament i mobilitat sostenible.

 

Foto: Una de les meses participatives del Pacte de Ciutat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]